Mortal Kombat 11 onthult Kotal Kahn en closed beta

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben een nieuwe Mortal Kombat 11-trailer uitgebracht met het personage Kotal Kahn. Daarnaast is er meer informatie over de gesloten bèta.

Kotal Kahn is een Osh-Tekk-krijger en keizer van de Buitenwereld. Jaren geleden redde Kotal het Keizerrijk van chaos en veroverde de troon van Kahn. Nu wordt zijn heerschappij bedreigd door stijgende spanningen thuis en elders. In zijn drang om de orde te bewaren, worstelt Kotal met de verleiding om dezelfde wrede tactieken als zijn voorgangers toe te passen. Kotal roept de krachten van de zon aan om zijn vaardigheden te versterken tegen zijn tegenstanders.

De gesloten bèta begint volgende week donderdag, 28 maart, en loopt tot en met maandag 1 april. Alleen mensen die een reservering voor PlayStation 4 of Xbox One bij geselecteerde verkopers hebben staan, krijgen toegang tot de bètaversie. Deze bèta bevat vechters Baraka, Jade, Kabal, Scarlet en Scorpion.

Spelers die deelnemen aan de gesloten bèta krijgen een preview van het gloednieuwe Custom Character Variation System om vechters te personaliseren door middel van verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities. Gameplay-modi die in de gesloten bèta worden aangeboden zijn online multiplayer matches, samen met Towers of Time, en een single-player modus waar spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan.

Mortal Kombat 11 is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.