FOK! wat een weer... Het was even leuk...

Een goede zaterdagmorgen! Gisteren stond onze atmosfeer even in rep en roer. In eerste instantie was het grijs, winderig en nat. Vervolgens klaarde het langzaam op, maar toen trokken er nog een aantal felle buien over met hagel en lokaal ook onweer. Hier in Haarlem was het zelfs even helemaal wit, en het leuke van dit verhaal is dat Reinier v/d Berg mijn melding heeft gebruikt in zijn weerpraatje bij Editie NL. 

'Mooie liedjes duren nooit lang' is het gezegde en in dit geval is dat helemaal juist. We keren weer terug naar het eentonige weer van de afgelopen week. Er is vrij veel bewolking en hier en daar regent het even. Toch zijn enkele opklaringen zeker niet uitgesloten, maar dat zal waarschijnlijk weer voor het noordwesten zijn. De temperatuur ligt rond de 9 graden en de wind zwakt af naar matig tot (vrij) krachtig.

De komende dagen?

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Opkl
KlapMongeaul maakte gebruik van de spaarzame opklaringen die er waren...

Opklr2
...en dat leverde fraai resultaat op.