Angry Birds Trilogie meer dan een miljoen keer verkocht

De gekke boze vogeltjes die de vage groene varkens proberen te vernietigen, iedereen kent ze zo ondertussen. Zo blijkt ook uit de verkoopcijfers van Angry Birds: Trilogy.

Activision en Rovio hebben namelijk zojuist naar buiten gebracht dat dit spel meer dan een miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dat er extra content bijzit, zal daar ook bij meegeholpen hebben. Bij dit spel zit namelijk ook de Anger Management DLC, die 130 extra puzzles bevat van onder andere Wreck the Halls en Birrday Party. 

“De geweldig leuke en meeslepende gameplay van Angry Birds komt ook op grote schermen perfect tot z'n recht en de reacties van gamers is echt overweldigend geweest,” aldus Jennifer Mirabelli, vice-president Verkoop en marketing van Activision Publishing, Inc.

Petri Järvilehto, Executive Vice President Games van Rovio, heeft het volgende daar aan toe te voegen. "Het was in 2012 geweldig om te zien dat de gameplay van Angry Birds zich zo goed laat aanpassen voor consoles, we vinden de functies van de Wii U zeer intrigerend. Vandaar dat we erg blij zijn dat we deze versie aan onze fans kunnen aanbieden.”

De triologie is in September 2012 verschenen voor Nintendo 3DS, PlayStation 3 met Move ondersteuning, en Xbox 360 met Kinect intergratie. Later dit jaar verschijnt het spel ook nog voor zowel de Wii als de Wii U.

Angry Birds Trilogy
Angry Birds Trilogy