[NBA] James helpt Miami langs Utah

LeBron James heeft Miami Heat zaterdagavond in de NBA een overwinning op Utah Jazz geschonken: 105-89. De Amerikaan was goed voor dertig punten en negen rebounds. Het betekende de vierde overwinning op rij voor de ploeg uit Florida.

Het ging een tijd gelijk op in Miami, maar de thuisploeg nam in het derde kwart een beslissende afstand. Dwyane Wade speelde met 21 punten en zeven assists ook een belangrijke rol in de overwinning. Miami is tenminste voor even de beste ploeg van de Eastern Conference. New York Knicks heeft nog twee wedstrijden tegoed.

Los Angeles Lakers versloeg in de verlenging Golden State Warriors uit Oakland met 118-115. De Lakers wisten in het laatste kwart een achterstand van dertien punten goed te maken, waarna de ploeg de vierde overwinning op rij produceerde. Kobe Bryant was met liefst 34 punten en tien rebounds belangrijk voor de Lakers.

Chicago Bulls ging hard onderuit op bezoek bij Atlanta Hawks: 92-75. Al Harford was met twintig punten en tien rebounds de grote man bij de thuisploeg. Het was de zestiende overwinning van het seizoen voor Atlanta. Alleen Miami en de Knicks doen het beter in de Eastern Conference.