FOK! wat een weer...Regen

Goedemorgen! Ook in het noorden van het land zijn de problemen met de ijzel nu voorbij en kunnen we ons allemaal gaan opmaken voor een natte zondag. Daarbij is het ook nog eens erg zacht weer voor de tijd van het jaar en waait er een stevige zuidwestenwind.

Valt er dan helemaal niets positiefs te vertellen? Ik ben bang dat het enige 'vrolijke' nieuws is dat het in in de loop van de dag in het noordwesten en noorden wat droger gaat worden, maar helaas blijft het in het zuiden vrijwel de hele dag regenen. Áls er wat zon te zien zal zijn is dat waarschijnlijk alleen in de Kop van Noord-Holland en op de Waddeneilanden. Elders in het land lijkt die kans vrijwel nihil. Bij dit sombere weer loopt de temperatuur op naar ongeveer 11 of 12 graden.

Met kerst zal de temperatuur iets gaan dalen, maar met 8 graden is dit natuurlijk geen winter te noemen. Als jullie wat zon willen zien dan kan ik jullie aanraden om het vliegtuig te gaan pakken, want in ons land zal het waarschijnlijk een groot deel van de week somber weer zijn.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

ZomerplaatjeKlapMongeaul denkt met weemoed terug aan de afgelopen zomer. Prachtig plaatje.