Di Matteo: "Ik had meer verwacht"

Het oefenduel dat Chelsea van Brighton verloor (3-1) zit coach Roberto Di Matteo niet lekker. De Italiaan had er meer van verwacht.

"Ik had meer van mijn ploeg verwacht in termen van aandrang en beweging. Ik had graag een beter optreden gezien dan hetgene dat we vandaag hebben gezien. Het spel was te uitgestrekt, we waren niet agressief genoeg en we kregen de bal niet snel genoeg terug toen we balverlies leden", aldus Di Matteo op de clubsite van Chelsea.

"Als we aan de bal waren, was er te weinig beweging en er waren een aantal zaken die we nalieten. We hadden iets meer gefocust en iets scherper moeten zijn", zo vervolgde de oefenmeester, die aangeeft dat de spelers die op het EK hebben gespeeld nog niet helemaal op het gewenste fitheidsniveau zitten.

"We hebben de hele selectie nog niet helemaal bij elkaar gehad. Sommige spelers zijn er pas negen dagen bij, sommige spelers zestien dagen en sommige spelers 21 dagen. Een aantal spelers is er zelfs nog steeds niet bij, maar als ze weer terug zijn, kunnen we gezamenlijk aan de slag."