Schumacher maakt toekomstplannen snel bekend

Michael Schumacher wil voor het eind van de zomer zijn toekomst in de autosport duidelijk maken. De zevenvoudig wereldkampioen heeft een aflopend contract bij het Formule 1-team Mercedes. Snel zal duidelijk worden of zowel hij als de renstal langer met elkaar in zee zullen gaan of dat Schumi iets anders van plan is.

Teambaas Ross Brawn gaf bij het FOTA-fanforum in Grove uitleg over de situatie. "We nemen deze zomer een besluit. We zijn met elkaar nog niet diep ingegaan op de situatie, maar dat moment is aanstaande en we moeten binnenkort beslissen. Je kan het vanuit verschillende standpunten bekijken. Maar dit jaar presteert Michael het best sinds hij drie jaar geleden bij ons kwam."

"Het is jammer en frustrerend dat de resultaten beter hadden kunnen zijn zonder de vele technische problemen aan zijn auto. In de komende zes weken zullen we nadenken over de vraag of we met elkaar verder gaan. Dat is de eerste stap. Pas daarna weten we of de huidige line-up intact blijft of dat we op zoek moeten gaan naar een nieuwe coureur."