Kuijt wil graag bij Feyenoord terugkeren

Dirk Kuijt zit bij Liverpool vaker op de bank dan hem lief is. Een terugkeer naar Feyenoord ziet hij zeker zitten, maar daar moet volgens hem wel het moment voor zijn.

De aanvaller kan zijn banktijd bij Liverpool wel relativeren. "Ik wil elke wedstrijd spelen. Dat ik niet speel is soms moeilijk te accepteren, maar zo werkt het in het hedendaagse voetbal", vertelde hij tegen RTV Rijnmond.

Kuijt vreest niet voor zijn plek bij het Nederlands Elftal. "Ik zit niet té vaak op de bank, ik zit gewoon wat vaker op de bank. Er komen bij Liverpool weer een paar mooie wedstrijden aan. Die hoop ik gewoon te spelen."

Een terugkeer bij Feyenoord heeft hij altijd al zien zitten, maar nu nog niet. "Van Bronckhorst zei na de wedstrijd tegen Zwitserland dat ik bij Feyenoord wel elke wedstrijd zou spelen en dat ik mijn eigen rugnummer nog mag kiezen ook. Dat is een hele mooie aanbieding. Iedereen weet dat ik graag nog een keer bij Feyenoord zou willen terugkeren, maar in het voetbal is het altijd moeilijk om dat moment te bepalen."


Kuijt keert graag terug bij Feyenoord (Foto: Pro Shots)