'Ook Hamburger SV jaagt op Dszudzsák'

Enkele uren geleden publiceerden we het bericht dat PSV zich op Georigino Wijnaldum van Feyenoord richt. Tegelijkertijd dreigt de Eindhovense formatie zijn publiekslieveing kwijt te raken. De Duitse sportkrant Bild meldt namelijk dat Hamburger SV zijn pijlen op Balasz Dszudzsák heeft gericht.

Hamburger SV wil bij monde van technisch directeur Frank Arnesen, die in het verleden bij PSV werkzaam was, snel zaken doen. Naast de Duitse interesse kan de Hongaarse linkspoot zich overigens ook nog verheugen op belangstelling uit Rusland, te weten Anzhi Makhachkala.

PSV zou volgens het Duitse medium een bedrag van vijf miljoen euro voor Dszudzsák willen ontvangen. Eerdere berichten suggereerden echter dat de ploeg uit de Lichtstad acht miljoen euro voor de aanvaller, die nog een contract tot medio 2015 heeft, wil hebben.

Naast Dszudzsák wil Hamburger SV ook proberen Jeffrey Bruma te halen. Deze speler staat bij Chelsea onder contract en verblijft op dit moment in Zuid-Amerika. Daar werkt hij met het Nederlands elftal een oefentrip af.