Dzsudzsák bevestigt gesprekken met Anzhi

De kans bestaat dat Balazs Dzsudzsák binnen afzienbare tijd het boek bij PSV sluit. Anzhi Makhachkala is bovenmatig geïnteresseerd.

Tegenover het Hongaarse Blikk laat Dzsudzsák weten met het Russische Anzhi in gesprek te zijn over een transfer. Hij ziet de puissant rijke club als een serieuze optie. "Het is niet het einde van de wereld, zoals veel mensen tegen mij zeggen", probeert Dzsudzsák de twijfels over een overstap naar Anzhi weg te nemen.

"De spelers leven in Moskou en reizen van daaruit per vliegtuig naar wedstrijden. Het is een goed elftal met veel ambities. Ik weet dat er een bod is gedaan en de club in onderhandeling is met PSV." Dzsudzsák wist een goed afgelopen seizoen niet te bekronen met een prijs. Bovendien liep PSV door een derde plaats in de Eredivisie de Champions League mis.

Het is voor Dzsudzsák een reden om voor een vertrek bij PSV te kiezen. Voorlopig geniet echter niet Anzhi, maar het nationale elftal van Hongarije de voorkeur. "Ik wil me alleen bezig houden met het nationale elftal. Dat is voor nu het enige dat belangrijk is. Pas daarna zal ik een beslissing gaan nemen over mijn toekomst."

Mbark Boussoufa verruilde in de winterstop Anderlecht voor Anzhi Makhachkala.