Zlatan en Onyewu raken slaags op training

Zlatan Ibrahimovic blijkt na een nieuw incident nog altijd uiterst onberekenbaar. De Zweed raakte slaags met ploeggenoot Oguchi Onyewu.

Zlatan zocht vandaag de confrontatie met Onyewu op de training van AC Milan. Het is niet geheel duidelijk wat de toedracht was van de vechtpartij, maar kort voor de ruzie werd Onyewu onderuit gehaald door Zlatan. De verdediger greep de Zweed vervolgens bij de keel, waarna de oud-Ajacied wilde uithalen.

Ploeggenoten voorkwamen dat de ruzie uit de hand liep tussen de twee boomlange spelers. Het is voor Zlatan niet het eerste incident na zijn komst bij Milan. Eerder trapte hij al richting zijn verbouwereerde ploeggenoot Rodney Strasser.

Vice-voorzitter Adriano Galliani wil de kwestie niet teveel opblazen. "Het was een vrij onschuldige vechtpartij", zei Galliani tegen Sky Italia. "Dat soort dingen gebeuren nog weleens als er op het scherpste van de snede wordt getraind. De spelers hebben het uitgesproken en ze hebben de hele kwestie achter zich gelaten", besluit de clubbestuurder.