Miley Cyrus is weer single

De relatie tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth is niet meer. De 17-jarige Hannah Montana-actrice en de 20-jarige acteur hebben een punt achter hun relatie gezet, die begon tijdens de opnames van hun film The Last Song die in maart in première ging. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. Geruchten over de breuk gingen al enkele maanden, en werden ten stelligste door Cyrus ontkend.

"We zijn zo blij", schreef Cyrus nog in juni naar aanleiding van ongeruste fans die wilden weten of de geruchten klopten. In april was Miley nog vol lof over haar lover. "Liam was de eerste persoon waardoor ik het gevoel kreeg echt een relatie te willen", vertelde ze destijds aan People.

Cyrus is momenteel bezig met de opnames van haar nieuwe comedy LOL: Laughing Out Loud, een film over de liefdesperikelen van middelbare scholieren in de moderne wereld van internet en sociale netwerksites. Hemsworth staat op punt van beginnen met de opnames van het avontuurlijke drama Arabian Nights, waarin hij samen met Sinbad de schone Scheherazade moet bevrijden.

Miley Cyrus is weer single
Miley Cyrus is weer single (Foto: Novum)