Massa: "Hongarije was nachtmerrie"

Felipe Massa is nog steeds teleurgesteld over de race in Hongarije. Hij viel toen een paar ronden voor het eind van de race in leidende positie uit.

Massa is voor een paar dagen rust naar Sao Paulo gegaan. "Ik heb geprobeerd de race te vergeten, maar dat is erg moeilijk", reageert hij vanuit zijn vaderland. "Het was een schande, want ik en het team hadden het succes echt verdiend. Toen de motor kapot ging, had ik een vreemd gevoel. Het was als een nachtmerrie en ik wilde wakker worden, maar dat kon niet, want ik was al wakker. Het was een ongelofelijke teleurstelling. Deze sport kan echt wreed zijn."

Massa staat in het kampioenschap acht punten achter op leider Lewis Hamilton en beseft dat er vanaf nu geen fouten meer gemaakt mogen worden. "We hebben laten zien dat we sterk zijn, maar we moeten de resterende problemen oplossen. We moeten zo competitief zijn als in Boedapest, maar we moeten ook onze betrouwbaarheid vergroten. Sommige fouten mogen we niet herhalen. We hebben nu geen excuus meer."