Spyker plant grote aërodynamische update

Het team van Spyker F1 neemt een grote aërodynamische update mee naar de Grand Prix van Maleisië, de tweede race van het seizoen. Volgende week, tijdens de Grand Prix van Australië, hoopt het team met beide auto's te finishen. Op de baan van Sepang hoopt Spyker F1 ook competitief te kunnen zijn met de Spyker F8-VII.

"De tests verliepen erg goed voor ons", aldus hoofd technische zaken, Mike Gascoyne. "De auto is betrouwbaar en er waren geen mechanische problemen. We mogen erg optimistisch zijn over het komende seizoen. Wat onze prestaties betreft, we weten dat we in het begin nog achter op de grid zullen staan, maar we denken dat het gat naar de teams voor ons inmiddels niet zo heel groot meer is."

Het team wil tijdens de tweede Grand Prix van dit seizoen een grote stap voorwaarts zetten. "We verwachten een grote aërodynamische update te kunnen introduceren in Maleisië. In Australië willen we met beide wagens finishen en zo dicht mogelijk bij de teams voor ons eindigen. In Maleisië willen we ook met deze teams in gevecht kunnen gaan," aldus Gascoyne.