Dennis bekritiseert coureurs

McLaren-teambaas Ron Dennis is niet geheel tevreden geweest met het optreden van Kimi Räikkönen en Juan Pablo Montoya van afgelopen seizoen. Recent werd al bekend dat Alonso in 2007 naar McLaren verkast en met deze uitspraken, die hij tegen de Britse krant The Guardian deed, voert hij de druk verder op bij Räikkönen en Montoya.

Dennis: "Onze coureurs hebben te heftig gereageerd op de problemen die we hadden tijdens de eerste ronde van het kampioenschap. Ze konden de druk toen absoluut niet aan."

Montoya en Räikkönen kwamen op Albert Park toen als zesde en achtste over de streep. De Colombiaan ging tijdens de race even over het gras en later in de race had hij ook nog een misverstand met één van de Jordans, waardoor hij toen weer een uitstapje naast de baan maakte. Terwijl Räikkönen bij de start zijn motor liet afslaan en ook nog een deflector verloor.

"Het was een beetje frustrerend. In het verleden waren tien zeges in het eerste deel van het seizoen al voldoende voor het kampioenschap", aldus Ron Dennis.