'Real Madrid zoekt versterkingen'

Volgens de Spaanse krant AS is Real Madrid na het verlies tegen Barcelona driftig op zoek zijn naar versterkingen voor in de winterstop. Denny Landzaat zou een kandidaat zijn voor een transfer naar de Spaanse club.

In eigen stadion kreeg Real madrid afgelopen zaterdag voetballes van Barcelona en met name van Ronaldinho. Real-trainer Vanderlei Luxemburgo denkt nu dat er teveel onbalans zit in zijn elftal en heeft het bestuur om versterkingen gevraagd. Een verdedigende middenvelder, een extra linksbenige speler en een spits zouden erbij moeten komen volgens de trainer. Namen die bij deze posities worden genoemd zijn Denny Landzaat (AZ), Luca Toni (Fiorentina) en de Alex van Fenerbaçhe.

Denny Landzaat werd vorig seizoen al enkele keren door Real Madrid bekeken, maar tot een serieus bod van de Madrilenen is het nooit gekomen. Landzaat zelf heeft eerder laten weten graag naar een Europese topclub te vertrekken, maar deze zomer stond de hoge vraagprijs van AZ hem daarbij in de weg. Real Madrid zou echter voor de positie van verdedigende middenvelder ook geïnteresseerd zijn in de Braziliaanse international Ricardinho.