Massa wil Schumacher verslaan

Felipe Massa, volgend jaar tweede coureur bij Ferrari, wil graag de strijd met Schumacher aangaan en hem het liefst verslaan.

Felipe Massa moet het nu bij Sauber opnemen tegen de wereldkampioen van 1997, Jacques Villeneuve. Volgend jaar bij Ferrari zal hij het moeten opnemen tegen de wereldkampioen van 1994, '95, 2000, '01, '02, '03 en 2004. Hij heeft echter aangegeven niet bang te zijn voor Schumacher. Hij is niet van plan tweede viool te gaan spelen.

"Michael is een fantastische rijder, maar ik denk dat ik op een niveau ben gekomen waarop ik me met hem kan meten. Ik weet wat mijn mogelijkheden zijn, en mijn doelstelling is altijd om gelijkwaardig met mijn teamgenoot te strijden. Toen ik in de Karts reed droomde ik van de Formule 1, en nu mag ik met de beste coureur ooit in hetzelfde team rijden. Het is een fantastisch gevoel," aldus de Braziliaan.

Massa realiseert zich dat de druk die hij bij Ferrari kan verwachten erg hoog is, hij ziet zijn thuisrace zondag in Sao Paulo dan ook als een goede mogelijkheid daaraan te wennen. "Ik zal onder druk staan in Brazilië, maar dan kan ik vast wennen aan de druk die er bij Ferrari constant op mij zal rusten."