Booij : "We kunnen niet meer winnen"

Nog niet zo lang geleden was Foeke Booij nog kandidaat coach van het jaar. Maar de laatste tijd gaat het niet goed met FC Utrecht. Vrijdag verloor de bekerhouder met 3-2 bij Roda JC, waarmee het aantal winstpunten uit de laatste zeven competitiewedstrijden één schamel punt bleef.

"We kunnen niet meer winnen",zei Booij na afloop van de wedstrijd. " Dat is erg, dat knaagt, dat irriteert. Het heeft te maken met gebrek aan agressiviteit en overtuiging. Bovendien hebben we een keeper die geen punten voor ons pakt."

Met die woorden bedoelde de trainer dat hij een doelman heeft die punten verliest. Vrijdag blunderde Terol tweemaal nadrukkelijk, eenmaal voor en eenmaal na de rust.

Waarom hij zijn sluitpost niet wisselde ? "Ik ben sociaal en bovendien wilde ik over drie extra veldspelers blijven beschikken. We moeten de komende tijd zien te winnen, en daarbij moeten we uit een ander vaatje tappen. Wat voor vaatje? Dat bespreek ik wel met mijn spelers, maar misschien moet ik vanaf nu maar eens asociaal worden."