Boonen kopman Quick Step in MSR

Paolo Bettini heeft aangekondigd in Milaan - San Remo vooral voor ploeggenoot Tom Boonen te willen rijden. Hij voelt zich nog niet goed genoeg om voor de overwinning te rijden.

Bettini had in de eerste dagen van de Tirreno-Adriatico veel moeite om direct het wedstrijdritme te vinden. Terwijl ploeggenoot Tom Boonen in Parijs - Nice liet zien in vorm te zijn, voelde Bettini dat die vorm nog ver weg was. Daarom zal Tom Boonen waarschijnlijk als kopman starten in Milaan - San Remo voor Quick Step.

Bettini vertelde over de eerste dagen in de Tirreno-Adriatico: "Na de tweede etappe van de Tirreno-Adriatico zag ik het echt niet meer zitten. Ik moest zó diep gaan, alleen maar om te volgen. Zó slecht! Milaan-Sanremo hoefde voor mij niet meer."

Na een zesde plaats gisteren denkt hij echter wel van waarde voor de ploeg te kunnen zijn: "De beterschap is duidelijk merkbaar. Ik kom eraan. Niet voor Milaan-Sanremo, die afspraak komt te vroeg. Ik kan er echter wel belangrijk zijn voor de ploeg en vooral voor Tom Boonen."