Bekerwinst AC Milan en AS Roma

Ac Milan heeft de eerste wedstrijd in de kwartinales van de Italiaanse beker met 3-2 gewonnen van Udinese. As Roma won met 1-0 van Fiorentina door een kopbal van Daniele De Rossi. De returns zijn op 16 maart.

Man van de wedstrijd bij Milan was Serginho, die in de 84e minuut van de wedstrijd de 3-2 scoorde met een mooie gekrulde vrije trap. Na drie maanden afwezigheid wegens een blessure maakte Filippo Inzaghi zijn rentree, maar de Italiaanse spits kwam niet tot scoren. Massimo Ambrosini scoorde de eerste twee doelpunten van Milan en bij Udinese was David Di Michele tweemaal trefzeker.

De nieuwe trainer van Fiorentina, Dino Zoff, had weinig plezier aan zijn debuut. In de tweede helft van de wedstrijd probeerde zijn team nog met agressief spel de achterstand op Roma, dat zonder Francesco Totti speelde, ongedaan te maken. Het offensief leverde twee grote kansen op, maar aanvaller Fabrizio Miccoli faalde in de afronding.