McLaren gaat weer voor winst

Bij McLaren durven ze de kaarten weer op winst te zetten. Het team zal op Hockenheim gaan meestrijden voor de winst volgens Ron Dennis.

Met een aantal verbeteringen aan de MP4-19B hopen ze bij McLaren weer een extra stap richting overwinningen te hebben gezet. Volgens Ron Dennis zal de auto in ieder geval alweer sneller zijn dan op Silverstone.

Toch twijfelt Ron Dennis nog wel een beetje: "Of de auto in staat zal zijn de Ferrari's te verslaan, zal moeten blijken. Maar gebaseerd op onze ervaring in de racerij, zal er iets nieuws uit de pijplijn van BAR, Renault of Ferrari moeten komen, willen we niet mee kunnen doen om de winst."

Hij vervolgde: "Als niemand iets revolutionairs nieuw heeft, en dat hebben we niet kunnen constateren tijdens de tests op Jerez en Silverstone, dan denk ik dat wij een stap vooruit zullen maken die niet wordt bijgebeend door onze concurrenten."

"We zullen uiteraard zeer blij zijn als het lukt op Hockenheim te winnen. Zeker als we terugdenken aan het dal waar we in hebben gezeten en hoe hard we hebben moeten werken om daar uit te komen."