Pantano niet weg bij Jordan

Het meest recente gerucht in de soap rond Giorgio Pantano is dat zijn stoeltje wel eens naar een ander kan gaan. Dit wordt in een aantal Braziliaanse media naar voren gebracht. Canada zou zijn Waterloo kunnen betekenen volgens diezelfde media.

De vervanger van Pantano zou Augusto Farfus zijn, deze Braziliaan heeft goede dingen laten zien tijdens de eerste wedstrijd van het ETCC kampioenschap, verreden op het circuit van Monza. Waar Farfus zijn geld vandaan moet halen is echter een raadsel.

Hoewel Pantano in Bahrein zijn teamgenoot Nick Heidfeld nog redelijk kon bijbenen, 6 tienden en 1 seconde verschil in respectievelijk de kwalificatie en de race, werd hij in de eerste twee races redelijk voorbij gestreefd door de Duitser.

Update

In een reactie op de berichten dat Giorgio Pantano zou worden vervangen door de Brazilliaan Augusto Farfus, doet Jordan deze berichten af als onzin.

De berichten ontstonden eerder deze week in Italië en Brazillië. Het team zegt echter dat er niks van waar is, en dat er geen problemen zijn met Giorgio Pantano, Nick Heidfeld en Timo Glock.

Bron: GrandPrix.com