Kluivert en Barcelona...

Het rommelt rond Patrick Kluivert.

De geruchtenstroom rond Patrick Kluivert zwelt weer eens aan. De spits van Barcelona komt nog altijd niet tot scoren en onttrekt zich daarmee niet aan de algehele malaise bij de club.

Freddy Shepherd, voorzitter van het Engelse Newcastle United, is momenteel in Barcelona. Het verhaal wil dat zijn aanwezigheid niet enkel te maken heeft met een afspraak over een oefenduel tussen beide clubs, maar dat er zeker ook over Patrick Kluivert gesproken wordt.

Newcastle zou bereid zijn de door Barcelona gevraagde transfersom op tafel te leggen. Kluivert heeft bij voorbaat al laten weten niets te zien in een overgang naar de Magpies.

Behalve de fans lijkt Barcelona trainer Frank Rijkaard eveneens zijn twijfels te hebben over de international. Hij zegt een gesprek te willen voeren met Kluivert over de situatie. Hij heeft vertrouwen in zijn speler, maar wil graag weten hoe hij zich voelt.

"Hij is een geweldige voetballer, maar hij lijdt veel in Nou Camp. Dat is vervelend voor hem, maar ook voor het team. Ik wil met Kluivert spreken en kijken hoe hij zich voelt. Op basis van die gesprekken, zal duidelijk worden of de Kluiverts toekomst in Nou Camp ligt"