Het priem(a)getal 43

Veronica eiste het luttele bedrag van  43 miljoen van Berlusconi.  43% van de vrouwen voelt zich duidelijk jonger dan ze in werkelijkheid zijn. ‘43’ is een heerlijk Spaans likeurtje met 43 ingrediënten en 43% van de vrouwen koopt regelmatig iets leuks voor zichzelf. 43% van de 43-jarige vrouwen willen vaker seks, daar de helft van gaat vreemd en van de andere helft fantaseert 43% over dingen die ze nooit zouden doen. 43% van de vrouwen valt voor de traditionele openingszin, mits deze  minstens 43% humor bevat. Ook vindt 43% van de vrouwen dat de man bij een eerste etentje moet betalen, maar wil 43% verder wel onafhankelijk zijn. Maar liefst 43% van de vrouwen kiest voor functioneel en sportief ondergoed, terwijl ook weer 43% regelmatig investeert in mooie lingerie.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Vrouwen hebben iets bijzonders met het getal 43. Het getal 43 heeft over alle vrouwen wel iets te vertellen. Het is een soort magisch ‘vrouwengetal’.

Toen ik 18 jaar was, straalde het leven mij toe. Alles lag nog open, ik voelde me jong, mooi en energiek. De leeftijd van 43 jaar leek mij het einde van alles dat plezier brengt. Over de top dus eigenlijk.  Maar niets is minder waar gebleken. Sinds een paar weken ben ik zelf 43 jaar. En ik heb de magie van 43 inmiddels ontdekt ; 43 is het nieuwe 18!

Ik schaar me graag onder de vrouwen van 43 jaar. Zowel mentaal als fysiek zijn we op ons hoogtepunt. We voelen ons mooier, leuker, spannender en veelomvattender dan ooit. We zitten boordevol energie en laten ons niet meer gek maken door allerlei stressfactoren. We staan weer stralend en zelfverzekerd in het leven. We kennen en herkennen de geneugten van het leven en weten deze op waarde te schatten. Ons levensmotto is ‘ now or never…’
Voor de sceptici onder ons heb ik hier ook het wetenschappelijke bewijs :
http://www.nieuwarchief.nl/serie5/deel010/dec2009/lenstra.pdf
 
En de mannen, snappen die ook hoe uniek het getal 43 is? Bewust niet, maar wel onbewust. Mannen spenderen namelijk 43 minuten per dag aan het kijken naar mooie vrouwen, naar  óns dus. Dat plezier gun ik ze van harte!


* Overigens is de pret over een jaar echt nog niet voorbij.  44 is namelijk een meester-getal en staat in de esoterische numerologie voor grote kracht, succes en een bijzonder leven!