Dit is hoe ik het zie!

Het zit me dwars, ik moet het kwijt, dat moet gewoon anders!

Sja...
Internet is en blijft voor de meeste gebruikers een lekker veilige manier om alle stress van zich af te kankeren en dat ten koste van andere gebruikers.
Het is makkelijk om tussen de andere users een persoon te vinden die iets zwakker in zijn/haar schoenen staat en deze als slachtoffer te gebruiken. Iemand die minder makkelijk in berichten kan argumenteren is een gemakkelijke prooi. Iemand die even achter zijn/haar muurtje liet kijken en even tijdens een moment van zwakte vertelde waar het fout gaat, stelt zich kwetsbaar op. Dus waarom zou je die niet gebruiken als schandpaal? Makkelijk toch, dan voel je jezelf iets beter!

Okay, je kan wel zeggen dat die personen hun privé-zaakjes beter voor zichzelf kunnen houden, anders zijn ze er zelf schuldig aan. Of zijn diegenen die de informatie misbruiken de schuldigen?
Is er nog respect op internet of is dit ver te zoeken?
Vallen op internet alle grenzen en waarden in het niets en krijgen we vrijspel om anderen neer te sabelen?

Netiquette is een mooi verzonnen ‘begrip’. Een begrip met weinig inhoud dat alleen even gebruikt wordt als het de personen uitkomt...

Nee, dit is geen gekanker. Nee, dit is enkel een constatering en je hoeft het niet met me eens te zijn Dit is hoe ik het nu even zie!