Giel verdient beter

Nee, het is niet eerlijk.
Wat?
Het is niet eerlijk dat Giel Beelen in de FOK! DJ-Poll niet op de eerste plek staat.
Dat vindt Giel.


Een poll levert nooit echtbetrouwbare informatie. Het NiPo weet er alles van.
Maar toch... de Polls op FOK! zijn wel redelijk waarheidsgetrouw. Toen die kale man nog leefde bleek meermaals dat de FrontPage-lezers redelijk relevant waren voor het algemene kiezersgedrag.

Maar Giel, ik vind dat je gelijk hebt. De poll is niet fair. Een trouwe FOK!ker verdient veel beter.
Maar ik denk dat een FOK!ker vaker achter de PC zit dan dat ie naar de radio luistert.

Op 1, Ruud de Wild. Hoe komt hij op 1? Zou het iets te maken hebben met ? Hij kreeg wel ongevraagd heel wat aandacht. Misschien was de poll wel anders uitgevallen indien Pim bij jou te gast zou zijn geweest net voor 'dat' moment?

Toch vind ik je, beste Giel, wel meer ballen hebben dan de hele top 3 samen. Je schroomt je niet om om je heen te kicken en je eigen stijl te hanteren en dat mag ik wel. Je bent loyaal, wat ik van Jeroen niet kan zeggen. Mijn brief aan hem vond ie niet zo leuk. de waarheid kwets blijkbaar, dat bleek duidelijk uit zijn emailtje waarin hij mij probeerde te raken. Misschien had ie wel graag een reactie gekregen maar ik vond niet dat ik nog iets toe te voegen had op mijn schrijven. Mijn schrijven mag best openlijk, want ik heb niets te verbergen.

Giel, ik denk toch dat je van je eigen kwaliteiten moet uit gaan en gewoon vernieuwend te werk moet gaan.
Zullen we een plan-de-campagne opstellen om er voor te zorgen dat je de volgende DJ-Poll wint met ruime voorsprong? Hoe kunnen we dit aanpakken?

Even kijken. FOK! heeft 33000 leden en de FOK!FrontPage 45000 unieke bezoekers per dag. Hoeveel leden zijn er nodig voor een eigen openbare omroep? Nou ja het is een begin...
FOK! als omroep klinkt aardig. Elke week de hottest topics bespreken op de radio en elke week een online poll combineren met de uitzending en elke week een FOK! Top 5 on the air. Zoals ik zei, het is een begin...

Het is Bart gelukt met de BNN'ers, dus waarom zou het Giel niet lukken met de FOK!kers?
Er zijn meer FOK!kers dan BNN'ers.

Maar indien dit plan je niks lijkt, dan is het ook wel goed. Stilzwijgend zijn er wel 400-en-nog-wat stemmers in de poll die 'wel' voor Giel hebben gekozen en zijn acte-de-presence waarderen. Je hoeft niet op de eerste plek te staan om een hele goede DJ te zijn.

Oh en Giel? We kunnen ook nog de Lijst Giel Beelen oprichten, want over een half jaartje moeten we toch weer naar de stembus, en zoals je nu al doorhebt, de politieke polls hier zijn de enige betrouwbare... dus dat zit wel snor.


Of niet, dat kan ook nog...