Game of Thrones-fans boos op Entertainment Weekly

Fans van de populaire televisieserie zijn boos op Entertainment Weekly. Het blad gaf op hun cover volgens de fans "alles weg"Hier dus ook even een gepaste spoiler-alertDe desbetreffende cover is hier te vinden. 

De aflevering Home, die afgelopen zondag in de VS werd uitgezonden, in Nederland om 3 uur 's nachts, werd beëindigd met een enorme twist die een deel van de fans misschien al zag aankomen. Lees hier de FOK!recap. Jon Snow blijkt nog te leven, althans, is weer tot leven gebracht door Neerlands' trots Carice van Houten in haar rol als Melissandre. Op de cover was echter al gelijk na de aflevering de volgende boodschap te lezen: "He's alive!" vergezeld door een foto van acteur Kit Harington, die al sinds 2011 de rol van publieksfavoriet Jon Snow speelt. Vorig seizoen kwam dit personage echter bloederig om het leven en de geruchtenmolen ging haast direct draaien. Zou het personage nog terugkeren in het zesde seizoen?

Na twaalf uur bracht het entertainmentblad haar cover naar buiten en dit werd ze niet in dank afgenomen. Reporter James Hibbard van het blad is echter heel duidelijk: "Game of Thrones is als de Super Bowl, als je niet zondag kijkt weet je al heel snel wie er gewonnen heeft en verloren".