Dit was de week op FOK!

4. Dinsdag 22 september

Dirk Scheringa, voormalig eigenaar van AZ en de DSB Bank (u weet wel, de bank die failliet ging), heeft besloten om het over een andere boeg te gooien. In plaats van sport of vastgoed, probeert hij het nu in de politiek. Hij heeft zich aangesloten bij de partij van Hero Brinkman. Zou jij hem vertrouwen in de Tweede Kamer?

In Engeland is een man gearresteerd op verdenking van het beramen van een aanslag op Prins Charles. Op deze manier wilde hij Prins Harry op de troon zien te krijgen. Waarom hij Prins Harry op de troon wilde? Hij is roodharig en de man wilde graag een 'mederooie' op de troon zien.

Laatst werd al bekend dat er veel te weinig sociale huurwoningen zijn, maar nu blijkt dat ook het aanbod vrijesectorwoningen aan de krappe kant is. Een mogelijke oplossing is het verlagen van de minimumhuurprijs naar de bovengrens voor huursubsidie. Op deze manier zou het doorstromen van sociale huur naar vrije sector, en van vrije sector naar koop, bevorderd worden volgens Ger Hukker, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars.

In België is een man voor de rechter verschenen omdat hij (veel) te hard had gereden. Hij had een heel bijzondere verklaring voor zijn overtreding van de maximumsnelheid: hij wilde op tijd thuis zijn om zijn vrouw op overspel te betrappen. Hoewel dat niet gelukt is, is stel inmiddels wel gescheiden.

 

'Extremist' wilde roodharige op Engelse troon