Dit was de week op FOK!

2. Zondag 20 september

We openen de zondag met een gesloten topattractie in Parijs: de Eiffeltoren bleef dicht voor publiek nadat men vlak voor openingstijd een man naar binnen had zien gaan met een pak op zijn rug. Het vermoeden was dat de man met een parachute naar beneden wilde springen. Hij werd niet gevonden.

In eigen land zullen de kinderen zich deze herfst volop kunnen vermaken met de enorme hoeveelheid eikels die verwacht wordt. Ook zal de overvloed voor een boost onder de wildezwijnenpopulatie zorgen. Vorige maand werden al enorm veel jonge biggen gespot.

Van de 100 Chinese koks die een interne opleiding zouden krijgen, zijn er slechts 58 gestart met deze opleiding. Dat is tegen het zere been van minister Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), die wil dat de restaurants meer koks uit Nederland opleiden in plaats van dat ze alleen koks uit Azië over laten komen.

Hoewel Michael van Gerwen vorige week nog de European Darts Trophy verloor, wist hij vandaag in Oostenrijk wel de European Darts Matchplay van Dave Chisnall te winnen. Eerder op de dag stuurde hij Raymond van Barneveld al naar huis met 6-1.

 

Nu veel eikels, recordaantal zwijnen in 2016
Nu veel eikels, recordaantal zwijnen in 2016 (Foto: ANP)