FOK!games maand vooruitblik juli

Na een bomvolle maand juni zal voor veel gamers deze maand een beetje gaan tegenvallen. Nu zou dat kunnen komen door de E3 die van 14 juli tot 17 juli wordt gehouden waardoor veel developers hun games niet nu laten uitkomen. Natuurlijk zal je alle nieuwtjes van deze E3 op FOK!games kunnen lezen.

We beginnen met twee games die gebaseerd zijn op films. De eerste is The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. In de game zal je veel avonturen beleven in de wereld van Narnia met vreemde wezens in sprookjesachtige gebieden. Tweede game deze maand die samen met de film uitkomt is Wall-E waarin je de rol op je neemt als klein robotje genaamd Wall-E. Deze games zullen op alle current-gen consoles en handhelds verschijnen, en zelfs nog op de Playstation 2.


Ook zit deze maand weer vol met releases van games die al op andere plafformen zijn verschenen. Als eerste komt het langverwachte Unreal Tournament III uit voor de Xbox 360. Verwacht wordt dat er met de game een exclusieve trailer wordt geleverd van Gears of War 2. Alleen dat al is een reden voor veel mensen om de game te kopen. De volgende game stond eigenlijk op voor vorige maand, maar is blijkbaar een maandje verschoven. Het gaat om Devil May Cry 4 die deze maand pas verschijnt voor de PC. Een game die je niet zo snel op de DS zou verwachten verschijnt deze maand toch echt. Het is Civilization Revolution. Een game die natuurlijk niet kan achterblijven op de Wii is Guitar Hero: Aerosmith die pas deze maand verschijnt.


En dan hebben we nog de exclusives. Daar verschijnen er deze maand ook weer een aantal van, alleen zijn ze niet zo ontzettend groots. Op de DS verschijnt het vierde deel in de Final Fantasy serie, die toepasselijk Final Fantasy IV genoemd is. De Xbox 360 krijgt na Top Spin 3 van vorige maand er een tweede tennisgame bij. Dit keer is het Smash Court Tennis 3 die exclusief hiervoor verschijnt. Op de Playstation 3 wordt het griezelen geblazen met een remake van de eerste Siren die onder de naam Siren: Blood Curse schuil gaat.


Op de handheld van Sony, de PSP, verschijnen deze maand een aantal games die het waard zijn om even te bekijken. Als eerste komt eindelijk het puzzelspel Echohrome uit. Ook krijgt de PSP zijn eigen eigen versie van Buzz! met Buzz! Quiz Master. Als laatse wordt er een hele oude game in een nieuw jasje gestoken. Met Space Invaders Extreme kunnen we ouderwets inkomende aliens neerschieten. Deze laatste game komt ook uit op de Nintendo DS.