Win Power Unlimited Gameplay-kaarten!

Op 12 en 13 november wordt het jaarlijkse Power Unimited Gameplay-event gehouden in de RAI in Amsterdam. Er zullen stands zijn van Microsoft, Sony, Nintendo en alle andere grote gamepublishers waar je de nieuwste games kunt spelen.

Er zullen onder meer competities georganiseerd worden, gratis goodies uitgedeeld worden en je kunt weer op de foto met gamesbabes. FOK!games geeft drie duo-kaarten weg, wat betekent dat je het evenement samen met een vriend of vriendin kunt bezoeken!

Wat moet je doen om te winnen? Simpel: Power Unlimited staat bekend om de humor die in het hele tijdschrift terugkomt. Vooral de onderschriften zijn beroemd (of berucht, het ligt er maar aan hoe je het bekijkt) en wat we willen is dat jullie een zo origineel mogelijk commentaar geven bij het onderstaande screenshot. Leef je maar helemaal uit!



Let op: omdat we deze keer de kaartjes wel op tijd verstuurd willen hebben blijft de special maar één dag staan. Wacht dus niet te lang met je inzending! Zorg ervoor dat je bij je inzending je e-mailadres plaatst. Edit het e-mailadres vervolgens meteen weg. Dit doe je door in je bericht op het volgende icoontje te klikken: Het e-mailadres blijft voor ons vervolgens oproepbaar terwijl het niet meer openbaar gedeeld staat (dit ivm spambescherming). We zullen vervolgens zo snel mogelijk de winnaars vragen hun adresgegevens te e-mailen.