Pre3: een sfeerimpressie

Hoewel er al een shitload aan nieuws bekend gemaakt is, is de E3 officieel nog niet eens begonnen. Men is gisteren/vandaag nog volop bezig geweest met het opbouwen van de stands en FOK!games was dinsdag aanwezig op de E3 om jullie een sfeerimpressie te geven.

Het Los Angeles convention center ligt in hartje LA en de E3 wordt prominent aangekondigd. De gebouwen zijn behangen met gigantische doeken met daarop reclame van onder meer Sony PlayStation en Gears of War. Wanneer je bij de hoofdingang naar binnen gaat, word je verrast door een helikopter die voor de ingang op het plein geparkeerd staat.





Bij binnenkomst proef je een echte gamessfeer: de hal is volgehangen met grote doeken met daarop aankondigingen van games, je kunt op zijn Amerikaans E3-merchandise kopen en meteen links worden er opnames gemaakt voor g4tv.com. Met name de vloertekening van Gears of War die live op dat moment getekend werd, zag er indrukwekkend uit.




Men is nog volop bezig met het opzetten van de showvloer en helaas was de beveiliging vandaag veel beter dan gisteren. Het is niet gelukt om weer naar binnen de beursvloer op te lopen. Het enige wat heel goed duidelijk werd was dat Microsoft heel duidelijk Windows als gamingplatform neer wil zetten. Overal in de lobby stonden pods met daarop “Games For Windows”; iets wat ook heel duidelijk bleek uit de perspresentatie van Microsoft.


Zoals eerder gezegd: we konden vandaag nergens binnen komen omdat er wat scherper opgelet werd door de beveiligingsbeambten maar hopelijk bieden de volgende foto\'s ook een leuke kijk op hoe het beursgebouw er uitziet.