Win een limited edition Xbox 360!


Zoals je onlangs wellicht gelezen hebt, organiseert Microsoft binnenkort de PGR 100: een exclusieve Project Gotham Racing 3-competitie op Xbox Live waar je kans maakt om één van de 100 exclusieve Xbox 360\'s te winnen. De manier om je voor deze actie aan te melden is door bepaalde \'gamer pictures\' aan te nemen op Xbox Live.

In het kader van deze actie biedt FOK! jou de mogelijkheid om kans te maken op een limited edition Xbox 360 plus de game Project Gotham Racing 3. Wat je moet doen om kans te maken is heel simpel: gedurende deze week (6 tot en met 12 maart) vragen we je om je FOK!profiel aan te passen en om het volgende webicon in te stellen:

Het tweede wat je moet doen is een reactie onder deze special plaatsen. We zullen verder per dag meten wie het icoon ingesteld heeft en naast de reacties zullen we dit controlebestand gebruiken om de winnaar selecteren. Het is dus belangrijk dat je de exacte link kopieert en dat je hem instelt als webicon.

Om dit webicoon in te stellen moet je het volgende doen: klik op \'profiel\' bovenin het scherm, ga naar het invoervenster \'webicon\', voer de volgende link in: http://files.fok.nl/games.fok/pgr100/pgr100.gif, vul je wachtwoord in en klik onderaan op de knop \'wijzigen\'. Je webicon is nu ingesteld.

Om kans te maken op deze prijs dien je wel (gratis!) geregistreerd én ingelogd te zijn. Mocht je dit nog niet zijn, registreer je dan en maak kans op die exclusieve Xbox 360!