De FOK!games smileyactie

Lachebekjes:
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden en het doel van een goede smiley is om dat op een opvallende manier te bereiken. Wil je een inhoudelijk punt duidelijk maken over een nieuwtje of een stel fanboys in een discussie de mond snoeren? Zuigt een game of heerst hij juist? Is een besproken game volkomen uniek of het zoveelste vervolg (de redactie zou een mariosmiley erg waarderen )? Het is slechts een greep uit de reacties die op FOK!games dagelijks geuit kunnen worden en er zijn dan ook talloze smileys die bedacht kunnen worden.

Wat kun je winnen?
Natuurlijk doe je dit niet voor niets, want je maakt kans op een Games Goodies Verrassingpakket. In dit pakket vind je onder meer een PC-game, een dvd-film en diverse gamesgerelateerde goodies!

Voorwaarden voor deelname:
Je hebt het volgende nodig om mee te kunnen doen aan de prijsvraag:
- een tekenprogramma/fotobewerkingsprogramma.
- een FOK!username, want alleen geregistreerde users maken kans op de prijs. Nog niet geregistreerd? Dat kun je hier doen. Het kost je vijf minuten en daarvoor in de plaats kun je in het vervolg iedere week meedoen met onze prijsvragen en natuurlijk reageren op onze artikelen en op alle andere FOK!-onderdelen.

Wil je kans maken op de prijs dan moet je ontwerp bovendien aan de volgende randvoorwaarden voldoen:
- smileys moeten uitdrukkelijk in de \'FOK!stijl\' ontworpen zijn (zie de bestaande FOK!smileys voor voorbeelden)
- de smileys moeten gamesgerelateerd zijn
- de smileys moeten aangeleverd worden als transparant gif-bestand

Je kan meedoen tot en met donderdag 12 mei en daarna zal er uit de bestaande inzendingen een winnaar gekozen worden. De inzendingen dien je als reactie op deze special te plaatsen (tip: ruimte om een plaatje te uploaden kun je vinden bij http://www.imageshack.us/).

Boodschap aan iedereen: users hebben geen rechten om imgtags te gebruiken. Wij moeten hem dus editen en dan verschijnt hij.