Win een exclusief 5-sterren arrangement met de film Bobby!

Op 18 januari is de film Bobby uitgekomen. FOK! mag in het kader van de release van de film een exclusief 5-sterren arrangement voor twee personen weggeven in het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Benieuwd wat je moet doen om deze geweldige prijs te winnen? Lees snel verder!

De film
Bobby gaat terug naar de nacht waarin de populaire senator Robert F. Kennedy werd vermoord in het Ambassador hotel in Los Angeles in 1968. De film volgt 22 mensen uit verschillende milieus, die zich om uiteenlopende redenen in het hotel bevinden. Ze zijn allemaal getuige van de aankomst van Bobby Kennedy op de avond van de verkiezingen. Deze historische nacht wordt tegen de achtergrond van culturele kwesties geplaatst, die de Verenigde Staten op dat moment in hun greep houden, waaronder racisme, de Vietnam oorlog en klassenverschillen.

Bobby bevat een sterrencast met onder andere Anthony Hopkins, Demi Moore, Sharon Stone, Lindsay Lohan, Helen Hunt, Laurence Fishburne, Heather Graham, Emilio Estevez, Joshua Jackson, Harry Belafonte, Martin Sheen, Christian Slater en Elijah Wood.

De echte moord
In 1968 stelde Bobby Kennedy zich kandidaat voor het presidentschap in de voorverkiezingen. Zijn vooruitzichten om de Democratische kandidaat te worden leken zeer gunstig, toen hij in een haastig geïmproviseerde campagne de overwinning behaalde in de belangrijke voorverkiezing van Californië, na eerdere overwinningen in Indiana, Nebraska en Zuid-Dakota. Na zijn dankrede in de balzaal van Hotel "Ambassador" in Los Angeles, werd hij op 5 juni kort na middernacht neergeschoten. Dit gebeurde toen hij met zijn bewakers het hotel door de achteringang verliet en het hotelpersoneel de handen schudde. Volgens de officiële lezing dook plotseling Sirhan Sirhan voor hem op en vuurde enkele schoten op hem af. Een bewaker trok hem snel achterwaarts, maar kon niet voorkomen dat hij werd geraakt: eenmaal in zijn achterhoofd en tweemaal in zijn oksel. Robert Kennedy overleed de volgende dag in het ziekenhuis.

De 'perfecte' moord
Hoewel Sirhan Sirhan opgepakt en veroordeeld is voor de moord op Bobby Kennedy, is er sprake van enkele mysterieuze omstandigheden bij deze moord. Zo melden omstanders dat er elf schoten zijn afgevuurd, terwijl het moordwapen van Sirhan slechts acht kamers had. Verder klopte de positie van Sirhan in de balzaal (tegenover de senator, op enige meters afstand) niet met de inslag van het dodelijke schot in Kennedy's achterhoofd (afgevuurd vanaf ongeveer 5 centimeter). Als je een beetje paranoïde aangelegd bent dan zou je kunnen stellen dat de 'perfecte' moord gepleegd is.

De prijzen
We geven elf prijzen weg. De hoofdprijs is een romantisch arrangement in het 5-sterren hotel The Palace in Noordwijk en als troostprijs geven we tien keer twee bioscoopkaartjes weg voor de film Bobby.
Het arrangement bestaat uit het volgende:

Romantisch Palace Arrangement:
Het Romantisch Palace Arrangement biedt u de mogelijk om samen met uw partner heerlijk te genieten van onze service en gastvrijheid.

Het arrangement is inclusief:

Een welkomsdrankje in Paul's Bar
Een romantisch 3-gangen diner
Een fles Champagne op de kamer
Eén overnachting in een Superior Deluxe kamer
Uitgebreid ontbijt op de kamer
Vrij gebruik van tegenstroombad, sauna, Turks stoombad en whirlpools
Condities
Bovenstaand arrangement bedraagt EUR 145,- per persoon op basis van 2-persoonsbezetting. (dit hoef je niet te betalen, dit is de waarde van het arrangement)
De verblijfsbelasting à EUR 3,64 per persoon per nacht is niet inbegrepen in het arrangement.
Geldig tot en met 31 maart 2007, op basis van beschikbaarheid.

Palace Hotel
Picképlein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee

Wat moet ik hiervoor doen?
Om kans te maken op bovenstaande prijzen, willen we dat je in de reacties hieronder de perfecte moord beschrijft. Het is een hele vrije opdracht dus je bent vrij in het bedenken van de setting, de 'crimescene' en de omstandigheden, maar bedenk je dat we inventiviteit, humor en inzet waarderen bij het bepalen van de winnaars. Doe dus goed je best en misschien ben jij de gelukkige die samen met partner een romantisch 5-sterrenarrangement wint! Je kunt meedoen tot en met maandag 5 februari, 00:59 uur.