Win één van de vijf World Cup faceplates

Het WK-voetbal komt eraan!
FOK! stond de afgelopen weken in het teken van de Xbox 360 en het WK-voetbal. Dit toernooi der toernooien begint over iets meer dan een maand in Duitsland en om iedereen warm te maken organiseert Microsoft het Xbox Cup-toernooi! Door met de game 2006 FIFA World Cup online te spelen via Xbox Live en bovenaan te eindigen in de scoreboards, win je twee tickets voor een kwartfinalewedstrijd in de echte World Cup, een limited edition Xbox 360, vijf EA Sports-games en voor €300 aan Adidas-uitrusting. Maar dat is niet de enige manier! Je kunt hetzelfde prijzenpakket winnen als je je als fan kwalificeert voor de Xbox Cup en wanneer je je via speciale Xbox 360-kiosken kwalificeert. Benieuwd hoe je hieraan mee kunt doen? Neem dan een kijkje op xboxcup.com!

Voetbalfans opgelet!
Deze maand gaven we in het kader van de Xbox Cup onder meer al een exclusieve Xbox 360 in World Cup style, een exclusieve WK-wedstrijdbal in Xbox 360 style en vijf keer de game 2006 FIFA World Cup weg. We eindigen deze maand met een 2006 FIFA World Cup-competitie via Xbox Live, waarin we vijf exclusieve World Cup-faceplates voor de Xbox 360 weggeven!

Wat te doen?
Om kans te maken op een van de vijf faceplates moet je je aanmelden voor de \'groepswedstrijden\'. Het aanmelden kan tot en met dinsdag en vanaf woensdag zullen we een poule-indeling maken en dan gaan jullie tegen elkaar gamen! Het aanmelden doe je door je username plus je live gamertag te mailen naar games@fok.nl en woensdagmiddag laten we meer weten.

De deelname-eisen zijn dus:
- je moet een Xbox 360 hebben;
- je moet een Xbox Live gold-abonnement hebben;
- je moet 2006 FIFA World Cup voor de Xbox 360 hebben;
- je moet een FOK!username hebben.

Voor de mensen die hiermee helemaal de smaak te pakken gekregen hebben is het deze week helemaal feest. Microsoft organiseert aankomende vrijdag (26 mei) een nieuwe Night of Xbox Live, waarin je onder meer een limited edition Xbox 360 (World Cup style) en de officiële WK-voetbal kunt winnen als je thuis een Xbox Live party organiseert. Check www.nightofxboxlive.nl voor meer info.