Win Black voor de PS2 of Xbox!

Zoals je al in onze eerdere special en preview hebt kunnen lezen is Black een game die draait om het \'feel good\'-gevoel van het leegschieten van een machinegeweer. De auditieve en visuele aspecten van de game zijn hiertoe geoptimaliseerd om een overweldigende ervaring over te brengen. Denk hierbij aan brullend geluid, uit de loop spuitende steekvlammen, magazijnen die ruimte bieden aan 200 stuks munitie en een omgeving die je kapot kunt schieten!

Vanaf vandaag ligt Black in de winkels en FOK! geeft in totaal vijf PS2 en vijf Xbox-exemplaren weg. Benieuwd wat je moet doen om kans te maken om een game te winnen? Lees snel verder!



Wat moet je doen?
Black draait om veel geweld en als er één ding is dat tegenwoordig onlosmakelijk verbonden is aan geweld, dan is dit het hoogtepunt der cinematografische innovaties van de jaren \'80: de actieheld. Als je kans wilt maken op één van de tien exemplaren van de game, plaats hieronder in een reactie dan een beschrijving van jouw ideale fictieve actieheld en bedenk voor hem/haar een bijnaam. Zoals altijd stellen we prijs op originele antwoorden dus maak vooral gebruik van zo veel mogelijk clichés! De inzendingstermijn voor de prijsvraag loopt donderdag 23 februari (vanavond) af om 24:00 uur.