Winactie: Wie is de Mol bordspellen!

Het MOL-plezier kan niet op dit jaar, voor de 3e keer op rij mogen we genieten van een nieuw seizoen Wie is de Mol? Zo gaan ook onze terugkerende wedstrijdjes weer van start, waarvoor we dankzij JustGames voor het 4e jaar op rij enkele van hun bordspellen mogen weggeven aan de winnaars! Vanavond om 20:25 worden op NPO3 de kandidaten bekend gemaakt! 

Voor ons Nederlandse seizoen van Wie is de Mol? zijn weer twee De Mol: de code-opdracht bordspellen beschikbaar. "Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de Mol?" Inclusief een geavanceerde variant met Augmented Reality!

Je kunt op twee manieren kans maken:

• Doe mee aan onze app-poule: MOL / De WIDM-app (met FOK!poule)
• En/of aan onze wekelijkse prono: MOL / FOK! Wie is de Mol? Prono

In de OP's van die topics staat meer info over hoe het in z'n werk gaat!

We raden je aan om vóór zaterdag 2 januari al deel te nemen om de meeste punten te harken. Maar ook als je de eerste afleveringen punten misloopt maak je nog kans! De winnaars worden uiteraard pas bekend na de laatste aflevering van 6 maart.

En als je dan nog niet uitgeMOLd bent, volgen we aansluitend ook weer de Vlaamse versie van De Mol. Hiervoor heeft JustGames wederom een Vlaamse versie van het 'De Mol'-bordspel beschikbaar gesteld!

In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis. De vraag blijft: Wie is De Mol? Ga de uitdaging aan en speel het nu zelf.

Om hierop kans te maken doe je mee aan onze 'Vlaamse prono': MOL / FOK! De Mol Prono 2021. Het 9e seizoen van 'De Mol' Vlaanderen gaat in maart 2021 van start, dus blijf zeker plakken! De winnaar van de prono zal enkele maanden later blijken.

Wie is de mol bordspel winactie
Wie is de mol bordspel winactie