Volg jij WIDM? Doe mee en win het code-opdracht bordspel!

Vanavond om 20:25 op NPO1 gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? start! Zo ook weer onze jaarlijks terugkerende wedstrijdjes, waar ook dit keer weer bordspellen van JustGames te winnen zijn!

Voor ons Nederlandse seizoen van Wie is de Mol? zijn weer twee De Mol: de code-opdracht bordspellen beschikbaar: "Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de Mol?"

Je kunt op twee manieren kans maken:

• Doe mee aan de app-poule: MOL / De WIDM-app (met FOK!poule)
• En/of aan de wekelijkse prono: MOL / FOK! Wie is de Mol? NL Prono

Op het MOL-Forum vind je meer informatie over hoe je kans kunt maken op één van de bordspellen!! 

Als je dit op tijd leest is het aan te raden om vóór 20:25 vanavond al deel te nemen om eventueel nog punten voor de 1e aflevering te kunnen harken. Maar ook als je de eerste afleveringen punten misloopt maak je nog ruim genoeg kans!
De winnaars worden uiteraard pas bekend na de laatste aflevering van 5 maart.

En als je dan nog niet uitgeMOLd bent, volgen we aansluitend ook weer de Vlaamse versie van De Mol. Hiervoor heeft JustGames nu ook een Vlaamse versie van het De Mol: de code-opdracht bordspel in de verkoop, en voor onze winnaar beschikbaar gesteld! Daarover vind je hier meer informatie! 

Wie Is De Mol - afbeelding: JustGames.nl
Wie Is De Mol - afbeelding: JustGames.nl