FOK! kiest beste Songfestival-liedje ooit, ronde 2

Voorzichtig beginnen de kriebels al te komen bij de fans en liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. Om de voorpret in aanloop naar het muziekfestijn nog wat meer te vergroten wordt nu op het ESF-forum de verkiezing voor het beste Songfestival-liedje aller tijden georganiseerd. En wie beter dan wij FOK!kers om te bepalen welk liedje dat is.

De eerste stemronde is inmiddels achter de rug en daarin zijn een aantal bekende Songfestival-hits gesneuveld. Zo delfde Eres tu het onderspit tegen Fairytale en Nocturne verloor maar ternauwernood van één van de meest legendarische Eurovisie-nummers, Hold me now. Ook de favoriet van deze redacteur sneuvelde ondanks het dringende stemadvies.

In de tweede stemronde komt nu de andere helft van de geselecteerde nummers in stemming. Wederom zijn de 32 liedjes opgedeeld in 16 duels waarop hier gestemd kan worden tot en met aanstaande zondag!

Mocht de titel van het nummer je niet bekend voorkomen dan adviseren we je even in de openingspost te kijken want daar staan de clips van alle nummers, vaak blijkt het liedje bekender dan je dacht. Kortom, ga snel stemmen en genieten van de vele mooie liederen.

Als opwarmertje alvast een paar nummers uit deze ronde: