Worms Open Warfare 2

Worms: Open Warfare 2 heeft namelijk een hoop toevoegingen aan het origineel gedaan, zodat je nog langer plezier hebt van het spelconcept. Zo is er nu de mogelijkheid om een campaign te spelen waarin je door de tijd heen steeds moeilijkere gevechten moet leveren. Deze levels worden afgewisseld met boss-fights, waarin je je worms op een heel andere manier in moet zetten om één bijzonder sterke worm te overmeesteren. De campaigns spelen erg leuk en zijn steeds uitdagender, zodat je zonder al te veel frustratie steeds moeilijkere veldslagen weet te winnen.

Naast de campaigns en de standaard gameplay zijn er ook nog een aantal extra spelmogelijkheden toegevoegd die wat meer gebruik maken van je touchscreen en de microfoon. Zo zijn er puzzel-levels waarbij het doel niet is om alle worms te verslaan, maar gebruik te maken van de verschillende wapens en transportmogelijkheden om het einddoel te bereiken. In de laboratory gameplay ligt de focus meer op het tekenen van dingen met je stylus of het blazen in de microfoon om een worm met parachute op te laten stijgen. Hoewel zowel de puzzel- als laboratory-gameplay een beetje als een makkelijke toevoeging klinkt, zijn er erg veel verschillende levels die goed afwerkt zijn en vaak behoorlijk pittig zijn. Er is duidelijk tijd gestoken in het maken van deze modi en ze zijn je tijd dan ook meer dan waard!

<\/center>

Tenslotte zijn er nog een aantal mogelijkheden om het tegen anderen op te nemen. Beschik je wel over twee DS-en maar over slechts één cartridge, dan kun je een game sharen, waarbij je een simpele random game tegen elkaar kan spelen. Hulde voor het toevoegen van deze beperkte share-functie, aangezien veel developers dit liever niet doen omdat ze bang zijn inkomsten mis te lopen. In plaats daarvan is het nu mogelijk om met anderen een leuk potje te spelen, zodat ook zij kennis kunnen maken met de lol van Worms: Open Warfare 2.
Naast de single-cartridge kun je met een multi-cartridge het opnemen tegen elkaar met behulp van je eigen team, en zijn er verschillende modi om het tegen elkaar op te nemen. Heb je echter niet zoveel vrienden die ook dit spel tot hun beschikking hebben, dan is het het leukst om het online tegen anderen op te nemen. Je kunt ervoor kiezen tegen onbekenden te spelen, waarbij je zelf de keuze hebt op je eigen niveau gelinkt te worden, of om gekoppeld te worden aan iemand die mogelijk veel beter of slechter is dan jij. De mogelijkheden van een online potje zijn redelijk groot, en er is amper lag te bekennen: alles speelt soepel en snel.
Ook kun je vrienden toevoegen met behulp van friend-codes, waarna je het tegen hen op kunt nemen met je eigen \\\"offline\\\" team. Kortom: meer dan genoeg mogelijkheden om het tegen vrienden, met of zonder cardridge, ver weg of dichtbij, op te nemen!

<\/center>