Evenement: Kids Choice Awards

Hoogtepunt van het evenement is de aanwezigheid van Bassie en Adriaan. Het duo is weer compleet en tekent een contract met Nickelodeon zodat de komende jaren de avonturen van de clown en de acrobaat bij de kinderzender te zien zijn.
Bassie vindt het fantastisch dat de afleveringen nog steeds goed bekeken worden, ook ’s nachts. ‘Er is duidelijk behoefte aan leuk amusement’, vertelt de clown. ‘En de fans van vroeger zijn ons blijkbaar nog lang niet vergeten!’
Bassie en Adriaan reiken ook de award uit voor de leukste cartoon. Winnaar is Spongebob Squarepants, die de award zelf komt ophalen. De drie nemen afscheid van het publiek met de boodschap dat ze gezellig gaan kwallen vissen.

Lachen Bassie, je krijgt zo slagroomtaartjes
Bassie en Adriaan gingen na afloop met SpongeBob kwallen vissen.


Nickelodeon nam een groot risico door het spektakel live uit te zenden. Er kan immers van alles gebeuren, zeker omdat het publiek voornamelijk uit kinderen bestaat. Maar alles verloopt perfect. Nickelodeon komt in 2005 dan ook weer met een nieuwe editie van de awardshow. De artiesten die dit jaar niet een felbegeerde Kids Choice Award hebben gewonnen, maken volgend dus weer volop kans er een in de wacht te slepen. Want een ding staat vast: zonder een Kids Choice Award tel je als artiest niet echt mee.

*!@&*@*!*), weer geen award
Ook Aukje van Ginneken telt zonder een Kids Choice Award niet echt mee.