FOK!-tv: het grote Georgina-interview

Georgina is hot. Ze staat in de playboy en daarmee is de actrice het gesprek van de dag. Vergeet brandende moskeeën, vergeet Irak, vergeet Bush. Want wat Nederland echt bezig houdt is of de borsten van ‘Sjors’ wel echt zijn. FOK!-tv was bij de presentatie van de Playboy en voelde Georgina aan de, eh, tand over de naaktreportage. Hierbij werd ze terzijde gestaan door haar beste vriendin Brenda.

Georgina Verbaan is in 10 jaar tijd uitgegroeid van onschuldig meisje in GTST tot een volwassen vrouw met een echte filmcarrière. Sjors, zoals ze liefkozend wordt genoemd, is een echte bekende Nederlandse, en ja, die worden gevraagd voor de Playboy.
Ze heeft lang getwijfeld, maar uiteindelijk was het de belastingdienst die haar over de streep trok. Er stond een schuld open en die kon ze nu mooi inlossen met de reportage. Als locatie koos de actrice Brazilië, omdat ze daar nog nooit was geweest. En omdat haar beste vriendin Brenda daar wel mee naar toe wilde. Want vriend Jort Kelder kon wel, maar wilde niet omdat hij zich dan een pooier zou voelen, aldus Georgina.
Sjors
Jort Kelder: geen pooier.


Verbaan mocht de cover tijdens de presentatie in een café aan het Leidseplein zelf onthullen. Hoofdredacteur Jan Heemskerk vermelde nog dat de cover reeds was gelekt. Maar het was niet de cover waar het om ging, het ging om de foto’s onder die cover. En die waren verrassend. Een tikje ordi, sommigen een klein beetje vies volgens Jort en Sjors zelf, maar vooral in het oog springend vanwege de enorme borsten die in het oog sprongen. Op vroegere foto’s was er nog niets te zien, maar ze zijn intussen vele maten gegroeid.

Tijdens de presentatie week Brenda, Georgina's boezemvriendin, geen moment van haar zijde. Ze kwam er zelfs bijzitten tijdens het interview. Ze vertelde dat Sjors zelfs een beetje preuts is. Wat? Georgina, preuts? Dat moest een grapje zijn. Maar nee, de dames waren bloedserieus!
Sjors
Brenda en Georgina: boezemvriendinnen.


Nep? Was de meest gestelde vraag. Neen, was het meest gegeven antwoord. Want de borsten zijn echt, zo beweren Sjors, Brenda en de Playboy bij hoog en laag. Oorzaak van de groeispurt zijn een Bourgondisch leven en de pil, aldus Georgina zelf voorwerp zelf. En wie ben ik om haar niet te geloven. Als ze echt zijn, dan zijn ze precies zoals Moeder Natuur ze heeft bedoeld, blijkbaar. Zijn ze nep, dan heeft ze vooral zichzelf er mee, want het moet niet altijd een pretje zijn om ze mee te torsen. En als ze nep zijn, dan had het van mij niet gehoeven, ik ben meer een billenman.

Sjors
Sjors: dikker danwel voller door de pil.

Hoe dan ook, als Sjors zegt dat ze echt zijn dan zijn ze echt. Inmiddels heeft heel Nederland er een mening over en de Playboy gaat als warme broodjes over de toonbank bij supermarkten en benzinepompen. Een reden voor de actrice even geen boodschappen meer te doen, zo vertelde ze. Je zou maar je dagelijkse benodigdheden halen en mensen ineens met elkaar zien smoezen, gebogen over de pagina’s waar jij je schaamstreek laat zien.
Maar natuurlijk hoopt Georgina dat de Playboy uitermate goed verkoopt. Kan zij haar schuld af betalen. En de mannen (en/of vrouwen) die zich verlekkeren aan haar naaktheid: dáár wil ze even liever niét aan denken.

FOK!-tv: Georgina, Tieten en de Playboy