DVD: Foolproof

Het verhaal komt in het begin moeizaam op gang. Als je niet weet dat het drietal enkel berovingen in theorie voorbereidt dan zul je in het begin nog weinig sympathie voor ze hebben. De karakters worden niet echt uitgediept, waardoor je je niet verbonden voelt met de hoofdrolspelers. Wat dat betreft is de echte gangster uit het verhaal veel beter neergezet. Je kunt je zo voorstellen wat voor een man het is, waardoor je wellicht ook sneller mee gaat voelen met het gechanteerde drietal, want Leo is een echte ouderwetse schurk.
De actie in de film is weliswaar spectaculair om te zien, en door de onverwachte wendingen in het verhaal blijf je redelijk op het puntje van je stoel zitten. Jammer is het wel dat er eigenlijk niets echt mis gaat, waardoor de spanning soms snel voorbij is.
De muziek in de film is bijzonder goed. Er is bijna continu sprake van een ‘upbeat’ achtergrondmuziek, waardoor je de film meer in een ‘rush’ beleeft. Ook de cameravoering zorgt ervoor dat de film in een sneltreinvaart doordendert.