Game: Mario Golf Toadstool Tour

Beoordeling

Het spel ziet er goed uit. De figuurtjes bewegen zich soepel en er zijn leuke speciale effecten gebruikt om de bal te volgen. Sla je een birdie, een par of een bogey, dan krijg je een animatie te zien van een blij of juist verdrietig karakter.

De gameplay lijkt in eerste instantie moeilijk, omdat er zo veel verschillende dingen in te stellen zijn. In de praktijk valt dat echter reuze mee. Het spel is snel onder de knie te krijgen en de eerste paar banen zijn relatief makkelijk uit te spelen, zeker met de automatische slag. Daarna wordt de moeilijkheidsgraad een stuk hoger.


Mario Golf Toadstool Tour kan wat saai worden als je het langere tijd achter elkaar speelt, omdat de handelingen van het verkennen van de baan, het bepalen van de kracht en de accuratesse eigenlijk steeds op hetzelfde neer komen. Door de vele mini-games en de extra banen en figuren die je kan unlocken blijft het spel toch lang boeien. Het is een ideaal spel om af en toe een uurtje te spelen. Je kan een toernooi na iedere hole opslaan, zodat je de volgende keer weer verder kan gaan waar je gebleven was. Speel je de achttiende hole uit, dan wordt je savegame gewist en moet je de volgende keer weer bij Hole 1 beginnen.

Conclusie

Mario Golf Toadstool Tour is een geweldig spel om af en toe een poosje te spelen. Het is erg verslavend en er is zoveel te unlocken dat je steeds weer het spel opstart om te proberen nog een toernooi te winnen of een record te verbreken.


PluspuntenMinpunten
  • Verslavend
  • Veel opties
  • Veel te unlocken
  • Multi-player
  • Soms camera-problemen
  • Putten soms frustrerend
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore8


    Discussiëren over het spel kan in Het grote GameCube topic