Preview: Vlietpop, Leidschendam

Op zaterdag 5 juli 2003 vindt in het Zijdepark in Leidschendam (naast winkelcentrum Leidsenhage) voor de 19e maal het altijd gezellige gratis festival Vlietpop plaats. Het popfestival heeft de afgelopen jaren als opstap gefungeerd voor artiesten zoals Anouk, Kane, Within Temptation en Di-rect.

Tijdens het evenement, dat wordt gehouden in een megatent van 72x40x15 meter, zijn er optredens van onder meer Osdorp Posse, Trivia, Traxx, Orphanage, F33l3r, Aemen, en Tacker. De hoofdact van dit jaar is Van Dik Hout! Na Van Dik Hout zal er tot 23.00 gezellige muziek verzorgd worden door de DJ Disco DanceClassics Party. De presentatie wordt ook dit jaar weer verzorgd door het vaste presentatieduo Ed Struijlaart en Ruud van der Lans.

Het festivalterrein biedt plaats aan ongeveer 10.000 bezoekers, er is een festivalmarkt, diverse cateringvoorzieningen, er is kinderopvang geregeld en het is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De HTM tramlijnen 2 en 6 hebben een halte vlakbij het festivalterrein, evenals de buslijn 22 van HTM en de buslijnen 47 en 39 van Connexxion. Met de auto vanuit heel Nederland via de A12 richting Den Haag, afslag Voorburg. Dan rechtsaf en de weg volgen tot aan winkelcentrum Leidsenhage. Vlak voor het winkelcentrum is links de parkeerplaats en het park met het festival. Voor meer informatie zie www.vlietpop.nl