Kersverse vader speelt Xbox in ziekenhuiskamer, heel het internet boos

Ik was ooit een keer een hele grote Call of Duty-fan, maar zelfs ik kende mijn prio’s. Terwijl Rachel nog aan het bijkomen was van de bevalling van haar eerste, had de kersverse vader wel wat anders aan zijn hoofd. Die zal lekker een potje Warzone te spelen.

Rachel’s eerste kind was net iets te vroeg geboren en ze wisten van tevoren dat zij een nachtje door moesten brengen in het ziekenhuis. De kersverse moeder stelde dus voor om de Xbox mee te nemen om de tijd te doden. Geen idee waar hij de tijd vandaan haalde, want bij mijn eerste was ik met andere dingen bezig. Anyway, de beste man zei daar geen nee tegen. Dus hij nam zijn Xbox mee naar het ziekenhuis.

Dus zoals elke gamer zou doen, sloot hij de Xbox aan en ging gamen. Wat Rachel misschien niet had moeten doen, is het op internet knallen, want dan vindt iedereen en zijn moeke er wat van. "Toen de baby uiteindelijk kwam, bleef hij spelen”, aldus Rachel. "Ik vond het wel een grappig moment om te delen.”

En zo geschiede en de trollen kwam al snel naar buiten. Er waren genoeg suggesties om hem te verlaten. "Veertien jaar geleden deed mijn man dat ook toen onze zoon ter wereld kwam”, reageert iemand. "Ik ben dus al veertien jaar een alleenstaande moeder en heb nooit spijt gehad.” Een vrouw die naar eigen zeggen op een kraamafdeling werkt, ziet dergelijke situaties maar al te vaak en vindt het een "trieste evolutie”.

Ach ja, Rachel zou Rachel niet zijn als ze het commentaar niet kon relativeren. “Hij is een geweldige man, die me elke minuut van de bevalling bijstond”, klinkt het. "Tijdens de keizersnede keek hij geen moment weg en hij hielp me met alles, van begin tot einde. Ik wens alle vrouwen zo’n man toe".