NFL: Eagles in extremis langs aartsrivalen Giants

Thursday Night Football is voor deze week alweer achter de rug en er stond een fraai affiche te wachten: de Philadelphia Eagles ontvingen de New York Giants, een van de felste rivaliteiten in de NFL.

Eagles-quarterback Carson Wentz rende na een paar minuten een touchdown binnen, Giants-quarterback Daniel Jones bediende Golden Tate niet veel later voor een 39-yard touchdown. In het tweede kwart bleef het bij een field goal van Jake Elliott (Eagles), in het derde kwart bracht Wayne Gallman de Giants met een korte rush op een 10-14 voorsprong.

De Giants gingen lekker door met minder dan een half kwart te gaan: Jones bereikte Sterling Shephard voor een volgende touchdown en 10-21. Wentz gaf zich echter niet gewonnen en al snel sloegen de Eagles terug met een 3-yard touchdown pass op Greg Ward, waarna Wentz zelf de 2-point conversion de endzone in wist te werken.

Een slotoffensief bracht de aanval nog één keer in stelling en vanaf 18 yards werd Boston Scott bereikt voor de 22-21 voorsprong, waarna de conversion faalde. De verdediging van de Eagles hield bij de laatste kans van de Giants echter stand en dus ging de thuisploeg er met de winst vandoor.