Rain schiet met water in Mortal Kombat 11

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 Ultimate-gameplaytrailer onthuld waarin de terugkeer van de Edenian halfgod Rain te zien is.

Als zoon van de god Argus, de bovenaardse beschermheer van Edenia, bezit Rain de magische kracht om water en bliksem tegen anderen te gebruiken. Ook kan hij dimensionale poorten openen naar een voorheen onbekend waterrijk en zelfs in water veranderen om aanvallen te ontwijken. Daarnaast draagt hij een dodelijke katar, waarmee hij op tegenstanders kan inhakken of ze kan neersteken in zijn strijd voor een plek in het pantheon van Edenia.

Mortal Kombat 11 Ultimate is gepland om op 17 november wereldwijd te verschijnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Stadia. Bezitters en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 en Mortal Kombat 11 Ultimate op PS4 en Xbox One krijgen toegang tot een gratis upgrade voor de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game zonder extra kosten. De extra vechters zijn ook te krijgen via de DLC Kombat Pack 2.