Femme Fatale in Mortal Kombat 11: Aftermath

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag de tweede van drie Mortal Kombat 11: Aftermath-skinpakketten uitgebracht. Deze pakketten zijn onderdeel van de recentelijk verschenen uitbreiding.

Vanaf vandaag hebben eigenaars van Mortal Kombat 11: Aftermath op PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One X, Xbox One, pc en Stadia toegang tot het Klassic Femme Fatale-skinpakket. Dit pakket bevat de op Mortal Kombat 3 geïnspireerde skins voor Kitana, die in haar kenmerkende blauw verschijnt als “Sole Survior Kitana,” Jade in een legendarisch groen kostuum als “Outworld Courier Jade” en Skarlet in het felrood als “Old Blood Skarlet.”Het Klassic Femme Fatale-skinpakket is vanaf 28 augustus beschikbaar voor Nintendo Switch.

Zowel het eerder verschenen Summer Heat-skinpakket als het Klassic Femme Fatale-skinpakket zijn nu beschikbaar. Het All Hallows’ Eve-skinpakket verschijnt op 8 oktober. De drie skinpakketen zijn beschikbaar voor alle bezitters van Mortal Kombat 11: Aftermath en bevatten elk drie nieuwe personageskins.